Home Nieuws Visie Aanbod Training Interim Solutions Recruitment Referenties

Passion for People is onze visie: staat centraal met uw wensen en uw vragen. Graag luisteren wij naar u en leven we ons in in datgene wat u beweegt. Hier sluiten we met ons aanbod op aan.

Ons levenswerk kenmerkt zich door maatwerk en praktijkgerichtheid. Met bezieling gaan we, samen met u aan de slag.

En wij zijn pas tevreden als dat bent! Vertrouwelijkheid, empathie, onze onbevooroordeelde grondhouding, respect, moraal en ethiek zijn wezenlijke uitgangspunten. Het draait om mensen en als mensen met plezier werken en gelukkig zijn, dan leidt dit automatisch tot succes, resultaat, geluk en gezondheid, priv en in het werk.

Een mens is pas gelukkig en succesvol als er sprake is van evenwicht met z'n omgeving. Er is pas echte innerlijke rust, als er inzicht is in uw (levens)missie, zodat u daar vorm en uitdrukking aan kunt geven. Zingeving speelt een belangrijke rol in ons leven.

We gaan graag samen met u op weg om uw levensmissie te ontdekken, in het vinden van uw weg en uw waarheid naar geluk en succes.

Ook in uw werk kunt u situaties tegenkomen, waardoor u uit balans kunt raken, zoals teveel stress, een stroeve samenwerking en communicatie of geen ‘klik’ met uw collega of leidinggevende. Op een veilige, vertrouwelijke manier met respect voor zowel u als de ander kunnen we dan samen aan de slag om hier uw weg in te vinden.

In onze coaching werken we volgens de richtlijnen van de NOBCO en de NOLOC, die strikte vertrouwelijkheid en respect bovenaan stellen. Dit sluit uitstekend aan bij onze visie ‘Passion for People’. Het draait om w ontwikkeling en uw bewustzijnsgroei.