Home Nieuws Visie Aanbod Training Interim Solutions Recruitment Referenties

Visie en werkwijze Recruitment

Commerce Solutions Recruitment is een landelijk werkend Wervings- & Selectiebureau met als specialisatie de Financiële Dienstverlening vanwege onze jarenlange ervaring in en met deze branche. Voor bedrijven verzorgen wij uitbreiding van passend talent, gericht op een samenwerking voor langere tijd. Voor medewerkers zoeken we de juiste match, waarbij we linken vanuit het hart van de medewerker naar het juiste bedrijf: Passion for People.

U mag van ons professie, zorgvuldigheid, een degelijke werkmoraal en een actieve instelling verwachten.

Onze opdrachtgevers hebben we zorgvuldig geselecteerd. We doen zaken met gerenommeerde banken, verzekeraars en de grotere tussenpersonen.

Neemt u voor ons actueel aanbod aan vacatures contact met ons op.

Wij doen een zorgvuldige selectie, een goede voorbereiding op het sollicitatiegesprek met uitgebreide bedrijfsinformatie en als u dat wenst sollicitatiebegeleiding.

Van u als sollicitant verwachten we openheid en eerlijkheid met betrekking tot uw (arbeids-)verleden (CV) en uw toekomstplannen en – verwachtingen.

Sollicitaties, voorzien met uw motivatie en CV bij voorkeur mailen naar Marion Louwen

Mond tot mond – reclame vinden wij een grote eer. Dus als u andere mensen weet die Willen solliciteren, dan houden we ons ten zeerste aanbevolen.